Under Gründeruka Agder, kan du lære hvordan regnskap i skyen bidrar til økt effektivitet, lavere kostnader og bedre kontroll. Delta på vårt arrangement «Bli med i skyen!».

 

En teknologisk revolusjon

I dagen samfunn er det mye prat om digitalisering og man hører ofte snakk om at vi er inne i en teknologisk revolusjon. Det kan til tider grense over i det slitsomme, og man kan føle seg ganske hjelpeløs; Hvor skal jeg begynne? Hvilke systemer skal jeg bruke? Og ikke minst – hva får jeg igjen for det?

For regnskapsbransjen har profetiene vært at nær 98 % vil være arbeidsledige innen få år. Vår påstand er at dette ikke viser hele bildet. Dersom man klarer å endre tankesettet og møte de teknologiske endringene med nysgjerrighet – og ikke minst endringsvilje, vil det ligge uante muligheter, både for oss i bransjen og for deg som kunde.

 

Så hva får du igjen for det?

Endringene vi opplever i regnskapsbransjen vil gi merverdi for deg som kunde. I det vi klarer å effektivisere regnskapsprosesser, som f.eks. bilagsregistrering, avstemminger og utarbeidelse av rapporter, vil mer av vår tid frigjøres til andre og viktigere oppgaver. Vi vil kunne bruke tiden vår på det vi kan best; å fortelle hva som ligger bak tallene og gi god rådgivning.

Små og mellomstore bedrifter har ikke alltid anledning til å ansette en økonomisjef på heltid. Ved å la systemene ta grovarbeidet med å produsere regnskapet, vil det være rom for å bruke overskuddet på denne kompetansen som en regnskapsfører innehar.

 

Vi gjør regnskap og økonomi enkelt og gøy

Bookkeeper mener at vår rolle som regnskapsfører handler om mer enn å være et «keep out of jail»-kort, det handler om å bidra til at våre kunder har en sunn drift med god økonomisk planlegging. Vår visjon er å gjøre regnskap og økonomi enkelt og gøy.

Ved å gi deg som kunde gode brukervennlige løsninger for behandling av bilag, betaling av fakturaer, timeregistrering og reiseregninger, vil du få mer tid til din kjernevirksomhet. Da slipper du å bruke dyrbar tid på prosesser som ikke gir noe annen verdi enn å levere de lovpålagte rapportene.

Ved å bruke teknologi, vil regnskapet være en ferskvare som du har tilgang til uansett hvor du er og til enhver tid. Man har rett og slett regnskapet med seg i lommen.

Vi gleder oss til å treffe deg og fortelle mer på vårt arrangement «Bli med i skyen!» 16. november i Arendal under Gründeruka!