I går la regjeringen ut melding om at terskelverdiene for fravalg av revisjon er endret. I 2011 ble det vedtatt mulighet for å kunne velge bort revisor, med terskelverdier. Nå er disse terskelverdiene justert i henhold til inflasjon siden 2011, og de nye verdiene er;

 

  • Driftsinntekt endres fra 5 til 6 mill.
  • Balansesum endres fra 20 til 23 mill.

 

Disse endringene tredde i kraft 1. januar 2018, og gjelder for årsregnskapet 2018. Merk deg at dersom årsregnskapet for 2017 ikke skal revideres, må dette være registrert i Brønnøysundregistrene senest 15. januar 2018. Dette betyr at meldingen bør innsendes noen dager før fristen. Ta kontakt med oss dersom du ønsker hjelp til dette.

Les mer: Utvidet frist for fravalg av revisor

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss om du ønsker hjelp og rådgivning.

 

Bjarte Erstad
Senior Rådgiver, Vest
909 27 999
Send e-post

 

Eva-Britt Austdal
Senior Rådgiver, Øst

 

 

Florian Aleksander Rausch
Senior Rådgiver, Sør