Bedre tid, bedre kontroll eller bedre økonomi i 2018?

 

I hele desember spanderer vi fri etablering på vårt regnskapskonsept Bookkeeper+!

Bookkeeper+ starter på kun kr. 1.490,- eks mva pr måned. Høres dette interessant ut?

 

Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg med mer informasjon:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Fri etablering har verdi inntil 15.000,- eks mva og gjelder kun på Bookkeeper+. Tilbudet varer til 31.12.2017.

 

 

Vi gjør regnskap enkelt og gøy!

Målet med Bookkeeper+ er å gjøre regnskap enkelt og gøy. Samtidig ønsker vi å tilby regnskapsførsel til en forutsigbar pris. For å kunne gjøre det må det ligge enkelte forutsetninger i bunn. Viktigste er det at vi samhandler etter ett bestemt og forhåndsdefinert arbeidsmønster. Dette gjør vi egentlig ganske enkelt. Under fremstilles dette:

Inngående faktura

 

At dine leverandører sender fakturaene direkte inn i økonomisystemet via skyen sikrer effektiv håndtering. Dette gjøres til og med før du i det hele tatt har sett fakturaen! Som kunde ser du fakturaen første gang i økonomisystemet, og attesterer og betaler den derfra – enten gjennom nettleseren eller en app på mobiltelefonen. På denne måten minimerer vi sjansen for feilrapportering eller forsinkelser i innsending av merverdiavgift til offentlige myndigheter.

 

Kvitteringer, reise og utlegg

 

Visste du at kvitteringer er en av de fremste driverne i forhold til regnskapskostnad? Ved å håndtere dette på en mer rasjonell måte kan vi ganske enkelt unngå dette. Du bruker en app på telefonen din til å ta bilder av kvitteringene, enten du er på reise eller kjøper noe i butikken, og fyller raskt inn hva kvitteringen gjelder. Vips, så har vi kontroll! Ganske stilig, eller hva?

 

Vi er din autoriserte regnskapsfører

Vi er registrert i Brønnøysundregisteret som din autoriserte regnskapsfører. Vi står for regnskaps produksjon og rapportering til offentlige myndigheter. Videre inkluderes:

  • Tilgang til skybasert økonomisystem
  • Fortløpende bokføring
  • Terminvis avstemming og rapportering

 

Du betaler etter faktisk forbruk

I Bookkeeper+ betaler du kun etter faktisk forbruk. I praksis betyr dette bilagsmengden ditt selskap har. Bookkeeper+ starter på kun kr. 1.490,- pr måned eks mva!

 

Kommer det noe i tillegg?

Regnskapsførsel og rapportering, som alle selskaper trenger, er inkludert. Det som kan komme i tillegg er om du som kunde ønsker bistand utover regnskapsførsel. Feks. lønn, årsoppgjør, rådgivning eller lignende. Dette avklarer vi sammen før tilbud sendes.