Vi gjør det enklere for deg å drive selskap

Nå kan vi tilby mer enn bare regnskap og lønn. Som en del av ECIT - economics and IT - kan vi også hjelpe deg med din IT-behov.

Enten du har enkle behov som f.eks. Office 365 og datautstyr, eller full outsourcing og ASP-tjenester. Regnskap og IT på samme på ett sted - ECIT.

Datautstyr og hardware

Kjøper du av og til inn en datamaskin eller ny printer? Test oss da vel. IT og regnskap hos samme leverandør.

Gjennom vår nettbutikk får du tilgang til tusenvis av artikler, til fordelaktige priser. Våre eksperter på hardware er tilgjengelig for å hjelpe, slik at vi sammen kan finne riktig løsning for deg.

hardware

Microsoft Office 365

Med Office 365 får du en fleksibel e-post og samhandlingsløsning uansett hvor du oppholder deg, eller hvilken enhet du benytter. Kommunikasjon, teamarbeid, deling av dokumenter og mye mer i en sikker ramme for samarbeid.

Tjenestene er enkle å skalere og du får tilgang til et bredt spekter av produkter som tilrettelegger for dialog, samarbeid og prosjektarbeid, samt tradisjonell Office-pakke installert lokalt på din maskin. Vi har høy kompetanse på å optimalisere og administrere løsninger rundt Office 365.

Du får personlig service og full nytte av abonnementsopplevelsen. Ved å kjøpe Office 365 fra oss får du hjelp til flytting og etablering.

Infrastuktur og ASP-tjenester

Tilgang til egne programmer og dokumenter via sikre forbindelser gjennom internett.

En hvilken som helst datamaskin kan brukes for tilgang til akkurat samme skrivebord på jobb, som på farten, eller hjemmekontoret. Serveren står hos oss slik at du kan sove trygt om natten - uten bekymringer for drift eller IT-sikkerhet.

Løsningen kan skaleres etter behov, driftes av oss istedenfor deg og du slipper kostnader med egen IT-stab og større investeringer.

asp

Nysgjerrig på hva vi kan tilby?