Uansett hvor lett og intuitivt økonomisystemet er så vil de aller fleste være avhengig av den riktige kompetansen for å sørge for at kvaliteten i regnskapet er god nok. Våre svært oppegående rådgivere forstår din hverdag og hvordan du kan få bedre tid, bedre kontroll og bedre økonomi. Ønsker og behov avgjør hva som er riktig arbeidsdeling.

Få mer informasjon
Funksjonalitet

faktura-utkast-1400-px

Tilbud, ordre og faktura

Fakturering gjøres enkelt og raskt. Spar tid med mulighet for å opprette fakturaer til en gruppe kunder, samt repeterende fakturering. Innbetalinger kan hentes fra banken daglig og bokføres automatisk i regnskapet.

regnskap-1400px

Regnskap

Alle arbeidsprosesser strømlinjeformet og integrert. Oppnå papirløs bilagsflyt med elektronisk
fortolkning, godkjenning og betaling.

Økonomisystemet har integrasjon mot flere av de ledende butikkdatasystemene på markedet. Dette gjør at din butikk kan ta kasseoppgjøret mer eller mindre automatisk, slik at du til enhver tid har et oppdatert regnskap.

resultatregnskap-1400-px

Dashboard og rapportering

De viktigste hendelsene som du selv definerer for din bedrift blir enkelt synliggjort i systemets oversiktlige dashbord. Dette tilpasser interaktivt med grafer og widgets, slik at informasjonen du er opptatt av alltid er lett tilgjengelig.

Rapportene er interaktive og alle kan spores ned til transaksjoner i systemet. Bedriftens resultat er tilgjengelig med få tastetrykk, likeså er utestående kundefordringer og annen viktig informasjon. For de med mer avanserte behov er det muligheter for rapportering på avdeling, prosjekt eller andre dimensjoner.

Få mer informasjon