Fremtidens regnskapsbyrå - i dag!

Med Bookkeeper har du en regnskapsfører som ønsker å dra nytte av teknologi - hvor teknologi er mulig. Samtidig er vi din lokale regnskapsfører. Du har en fast kontaktperson som kan hjelpe deg ved behov. Les mer om hva vi tenker rundt regnskap.

Regnskap og økonomi enkelt og gøy

Outsourcing av regnskapstjenester bidrar ofte til å skape en kostnadseffektiv drift. Det frigjør også verdifull tid slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten. La våre spesialister overta hele eller deler av regnskaps- og økonomiarbeidet – få bedre tid, bedre kontroll og bedre økonomi.

Med våre verktøy får du tilgang til rapporter og annen regnskapsinformasjon over alt; på toget, taxi, flyet, eller i sofaen. Vi lover deg en regnskapshverdag hvor du eller vi kan fikse tingene når som helst - hele døgnet. Jo mer selvbetjent du er, jo mer kontroll har du. Vi tror dette også kan være med å gjøre regnskapet gøyere!

500px-2

Min Bookkeeper

Med Min Bookkeeper gjør vi regnskap og økonomi enkelt og gøy! Løsningen gir deg tilgang til tallene dine fra hvor som helst - når som helst. Enten det er på kontoret, toget, taxien, eller hjemme i sofaen. Tallene er daglig oppdatert, slik at du slipper usikkerheten rundt hvordan økonomien din ser ut i dag.

Gjennom Min Bookkeeper kan du også godkjenne regningene dine for betaling, slik at du slipper å håndtere papirfakturaer. Vi mottar fakturaene dine inn i vårt system, behandler bilaget og sender det til godkjenning for deg. På denne måten kan du konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Vi tror dette kan bidra til at du får bedre tid, bedre kontroll og bedre økonomi.

Moderne arbeidsflyt

Vårt mål er å gjøre regnskap og økonomi enkelt og gøy for deg som kunde. I vår regnskapsfilosofi tror vi teknologi er en et av de viktigste virkemiddelene for å oppnå dette. Da er det også viktig å anvende den teknologien som finnes på en god mål. Første vi ser på sammen med våre kunder er hvordan vi skal fordele arbeidsoppgavene og sikre en god arbeidsflyt. Under ser du hvordan vi anbefaler å håndtere de viktigste arbeidsprosessene.

 

For å få en effektiv arbeidsflyt er det viktig at dine regninger (inngående fakturaer) kommer inn i økonomisystemet først. På denne måten ser du ikke fakturaen før vi som regnskapsbyrå har behandlet den, og den er klar til attestasjon. Attestasjon gjøres digital og på din PC, mobiltelefon eller nettbrett. Deretter bokføres fakturaen og den kan utbetales - når du er klar. På denne måten tror vi dine regninger blir mest effektivt behandlet. Mottar du fortsatt noen regninger i posten? Det gjør ingenting. Da bare skanner du de til oss. 

 

 

 

Gjør du ofte kjøp med kort? Mange av oss glemmer av og til kvitteringen. Ved bruk av våre moderne løsninger for reiseregninger og utlegg kan du enkelt ta bilde av kvitteringene og laste de inn i regnskapet - alt fra mobiltelefonen din. På denne måten blir kvitteringen digitalisert og håndtert med en gang. Dette sparer både deg og oss for unødvendig tid og arbeid.

Ofte stilte spørsmål

Kostnader

Det er blant annet avhengig av hvor mange bilag du har. I det aller fleste tilfeller kan vi tilby deg en fastpris på bokføring av ditt regnskap. Våre fastpriser begynner på kr. 990,- eks. mva. pr måned. Ta kontakt for tilbud.

Som kunde av Bookkeeper får du en helhetlig pris på regnskapsoppdraget. Denne avhenger av hva du ønsker Bookkeeper skal gjøre, og hva du eventuelt ønsker å gjøre selv.

Vanligvis deler vi opp regnskapsoppdraget i fire deler.

  1. Regnskapsførsel
  2. Lønn og HR-oppfølging
  3. Årsoppgjør
  4. Annen rådgivning

Sammen finner vi ut hva som er aktuelt for deg som kunde, og gir deg faste og forutsigbare priser på oppdraget som helhet.

Hvordan samhandler vi?

Jo, det du kan selvsagt motta fakturaene dine i posten, men vi vil anbefale at du digitaliserer regningene så «tidlig som mulig». Det vil også være en fordel for deg å motta regningene som bedrifts efaktura (EHF) eller pr e-post, direkte i økonomisystemet, da du vil bruke mindre tid på å håndtere fakturaen.

Ja, du som kunde vil få en fast kontaktperson som kjenner deg og ditt regnskap. Samtidig kan det være at flere av våre medarbeidere vil være delaktig å produserer regnskapet ditt. Dette fordi vi tror på å legge til rette for effektivitet og spesialisering for våre ansatte. På denne måten får du en best mulig tjeneste, til best mulig kvalitet.

Interessert i å høre mer om hva vi kan tilby?