Effektiv håndtering av verdipapir

Vi har utviklet en skreddersydd regnskapstjeneste for deg som handler verdipapir – uansett omfang. Automatisert håndtering av sluttsedler og en regnskapsfører med spesialkompetanse på håndtering av aksjehandel.

enkelt@2x

Automatisert bokføring av sluttsedler

auto@2x

Regnskap gjort enkelt og gøy

spesialist@2x

Spesialkompetanse på verdipapir

Automatisert bokføring av sluttsedler

Å holde orden på sluttsedlene er noe de fleste ikke ønsker å bruke tid på. Med vår nye løsning for verdipapir trenger du ikke lengre tenke på dette.

Sluttsedlene sendes direkte til oss og vi sørger for at disse blir bokført raskt og korrekt – slik at du til enhver tid har et oppdatert regnskap. Enkelt, ikke sant?

automatisk
Dashboard@2x

Regnskap gjort enkelt og gøy

Alle bilag blir digitalisert, og dine daglige arbeidsoppgaver gjøres effektivt i vår skyløsning – enten du skal fakturere, betale regninger eller skrive reiseregning.

Glem reisevei, unødvendige besøk hos regnskapsfører, papir og permer. Slik sparer du tid og får bedre oversikt!

Spesialkompetanse på verdipapir

Vi gir deg en regnskapsfører med spesialkompetanse på håndtering av verdipapir og aksjehandel.

Bookkeeper er opptatt av å dra nytte av teknologi og å anvende teknologien på en god måte. Slik håndterer vi regnskapet ditt på en enkel, innovativ og kostnadseffektiv måte.

Hos Bookkeeper får du det beste fra begge verdener; kompetanse og teknologi.

Kompetanse2

Vi utviklet en helt ny måte å håndtere sluttsedlene

Vi så at det var en utfordring i regnskapsbransjen, når det kom til håndtering av aksjehandel og finansielle investeringer, og ønsket å gjøre noe med dette.

Å holde orden på sluttsedlene, og ha oversikt over beholdning, kostpris og tap/gevinst kan være tidkrevende for deg som kunde. Loven stiller også strenge krav til bokføring og sporbarhet, og flere har gjerne opplevd at regnskapsførere har begrenset kompetanse på området.

Derfor utviklet vi en unik regnskapstjenester som håndterer sluttsedler på en helt ny måte. Vi har automatisert håndteringen av sluttsedlene, slik at våre spesialister effektivt kan bokføre de korrekt – både regnskaps- og skattemessig. På denne måten reduseres ressursbruken, risikoen minimeres og du som kunde vil til enhver tid ha tilgang til et oppdatert regnskap.

Vi har bygget opp et spesialistmiljø på håndtering av verdipapirtransaksjoner, og lover kundene våre en regnskapsdhverdag hvor de eller vi kan fikse tingene når som helst – hele døgnet.

Høres dette interessant ut?