Fremtidens regnskapstjenester - i dag!

Bookkeeper - ett regnskapsbyrå av gründere. I ekte innovasjonsånd har vårt mål siden oppstarten i 2011 vært å gjøre regnskap og økonomi enkelt og gøy. Vi tror teknologi er det viktigste virkemidlene for å oppnå dette. Med hovedkontor i Bergen og 17 avdelinger i sør-Norge teller vi i dag rundt 190 ansatte og omsetter for ca. 200 MNOK i 2018.

Samarbeid med VIS

Gjennom vårt samarbeid med VIS er en av våre rådgivere er tilstede i T51 hver onsdag. Vi kan også kontaktes via VISs Workplace. Som medlem av VIS har du en rekke rabatterte priser hos oss:

  • 50 % på oppstartskostnader
  • 40 % rabatt på å starte AS gjennom EnklereStart.no
  • 10-15 % rabatt på rådgivningstjenester
  • 5 % rabatt på regnskapstjenester
  • 5 % rabatt på lønnstjenester
500px-2

Relevant kompetanse

Vi har rådgivere med spesialkompetanse på det økonomiske rundt Skattefunn og Innovasjon Norges ordninger. Dette kombinert med gode skyløsninger som støtter prosjektregnskap, kan vi bistå med gode råd og struktur for å forenkle oppfølgingen av tilskuddsrapportering.

Våre rådgivere kan også bistå selskapsstruktur, finansiering, prognoser og budsjett, skatt- og avgiftsspørsmål, etc.

Våre rådgivere er tilgjengelig på VISs Workplace eller i T51 hver tirsdag, og kan svare på spørsmål som dukker opp.

Start AS enkelt med EnklereStart.no

Vi kan hjelpe deg med å starte AS enkelt og trygt - i rakettfart. På denne måten kan konsentrere deg om å videreutvikle ideen din. Trenger du råd om selskapsstruktur? Vi hjelper deg. Som medlem av VIS har du følgende rabatter:

  • 40 % rabatt på ordinær stiftelse av aksjesselskap (rabattkode: bto2018)
  • 10 % rabatt på hylleselskap - for deg som trenger org. nr. på dagen

Hvorfor bruke EnklereStart.no? Ved bruk av tjenesten slipper du å sette deg inn i stiftelsesprosessen - en prosess du sannsynligvis kun skal gå gjennom en gang. Du sparer verdifull tid og får gode råd underveis.

Hvem møter du i gangene?

Interessert i å høre mer om hva vi kan tilby?